27848005_1835559586463689_1090747185_n

FITGen

Testul FITGen este o analiză genetică în urma căreia vei obține informații detaliate despre capacitatea inimii și a plămânilor având drept scop evaluarea capacităților fizice individuale precum rezistența, puterea și motivația.

Prin acest test vei descoperi informații esențiale despre tine și corpul tău și te va ajuta să-ți maximizezi performanele fizice și sportive!


Pachet Fitgen2644 RON


DESPRE FITGEN

Este demonstrat faptul că activitatea fizică este benefică pentru sănătate. Cu toate acestea, fiecare dintre noi avem capacități individuale specifice în ceea ce privește puterea, rezistența și motivația. Alegerea unui sport sau a unei activități fizice ar trebui să ia în considerare aceste capacități individuale. Testul FITgen a fost dezvoltat special pentru a îndeplini acest scop.

CINE ȘI CÂND AR TREBUI TESTAT?

FITGen este destinat atât sportivilor care doresc să afle cum își pot îmbunătăți performanțele cât și tuturor celorlalți care doresc să afle mai multe despre:
– Predispozițiile genetice
– Alegerea activităților fizice potrivite
– Crearea și optimizarea unui program de training efficient.

REZULTATE ȘI INTERPRETARE

Testul FITGen se bazeaza exclusiv pe analiza genetica efectuandu-se pe baza de proba de sange sau saliva.
– Rezultate detaliate individuale, valabile pentru întreaga viață.
– Recomandări personalizate de activități fizice, de nutriție și farmacogenetice făcute pe baza rezultatelor genetice și a stilului de viață a pacientului

Clinica de Age Management