30019943_1900129860006661_1437823388_n

EMOgen

Testul EmoGen este o analiză genetică în urma căreia vei afla informații detaliate despre sănătatea mintală a individului. Acest test genetic extins, îți va permite sa îți îmbunătățești bunăstarea mintală.


Pachet Emogen1699 RON


DESPRE EMOGEN
Viața modernă vine cu dezavantajele sale: lipsa timpului pentru activitățile fizice, stresul și dieta dezechilibrată, toate acestea au un impact direct asupra sănătății noastre. EMOgen este un test genetic preventiv care analizează polimorfismele genetice legate de neurotransmițători și care pot determina tulburări de comportament social, de memorie și ale stării de spirit.
CINE ȘI CÂND AR TREBUI TESTAT?
Emogen este destinat tuturor persoanelor care își doresc să aibă o viață cât mai sănătoasă și își propun să se cunoască mai bine pentru a preveni și combate eventualele probleme de sănătate mintală. Testul se adresează în special persoanelor cu: – Grad mare de stres în viața de zi cu zi; – Cu tulburări de dispoziți; – Anxietate, tulburări de somn, implulsivitate, oboseală sau depresie; – Tulburări de concentrare, hiperactivitate.
REZULTATE ȘI INTERPRETARE
Testul Emogen se bazează exclusiv pe analiza genetică efectuându-se pe baza de probă de sânge sau salivă. – Rezultate detaliate individuale, valabile pentru întreaga viață; – Identificarea factorilor de risc care pot duce la tulburări ale stării mentale și principalele metode pentru combaterea lor într-un mod eficient; – Recomandări personalizate bazate pe analizarea variațiilor genetice.

Clinica de Age Management