COLOgen-Inside

COLOgen

Testul ColoGen este o analiză genetică, care permite evaluarea riscului relativ de CRC sporadic sau dacă o persoană prezintă una sau mai multe gene de risc asociate cu această formă de CRC.


Pachet Cologen600 RON

Pachet Cologen + Personal trainer750 RON


DESPRE COLOGEN

Carcinomul colorectal (CRC) este o formă răspânditâ de cancer cu o rată ridicată a mortalității dacă nu este detectat într-o fază incipientă și când este încă benign. Riscul dezvoltării cancerului colorectal poate fi redus prin respectarea cu strictețe a recomandărilor oferite.

CINE ȘI CÂND AR TREBUI TESTAT?

ColoGen este destinat în special persoanelor în vârstă. Degenerarea polipului benign într-o tumoră malignă se face foarte lent, între 10-15 ani. Testarea din timp pentru a evalua factorii de risc este recomandată.

REZULTATE ȘI INTERPRETARE

ColoGen se bazează exclusiv pe analiză genetică efectuându-se pe bază de probă de sânge sau salivă – Rezultate detaliate individuale, valabile pentru întreaga viață – Raport personalizat care ia în considerare predispoziția dată de factorii genetici și non-genetici – Principalele metode pentru combaterea sau prevenirea afecțiunilor CRC – Recomandări personalizate de nutriție si life-style

Clinica de Age Management