DETOXgen-Inside

DETOXgen

Testul DetoxGen este o analiză genetică pe bază de probă de salivă sau de sânge, care îți va oferi informații relevante și personalizate referitoare la procesul de detoxifiere a corpului tău.

Punerea în aplicare a recomandărilor oferite de această analiză, împreună cu tratamentul medical personalizat, reprezintă soluția cea mai eficientă pentru un program de detoxifiere.


Pachet Detoxgen600 RON

Pachet Detoxgen + Personal trainer750 RON


DESPRE DETOXGEN

DetoxGen analizează o serie de variații genetice legate de: -Activarea metabolică a hidrocarburilor aromatice policiclice -Metabolismul medicamentelor și sinteza colesterolului -Detoxifierea de erbcide, insecticide, nicotină și alcool -Oxidarea steroizilor, acizilor grași și xenobioticelor

CINE ȘI CÂND AR TREBUI TESTAT?

DetoxGen este un test dedicat persoanelor interesate de un program de detoxifiere eficient, bazat pe recomandări special create pentru ei, prin analiza genetică cât și prin analiza non-genetică de life-style și nutriție. Măsurile preventive, în special informațiile despre predispozițiile genetice individuale pot reprezenta o creștere substanțială în vederea capacităților de detoxifiere.

REZULTATE ȘI INTERPRETARE

Testul DetoxGen se bazează exclusiv pe analiză genetică efectuându-se pe bază de probă de sânge sau salivă. – Rezultate detaliate individuale, valabile pentru întreaga viață. – Recomandări personalizate de prevenție – Informații detaliate cu privire la orice variație genetică relevantă – Recomandări de tratament personalizate și ghid de nutriție

Clinica de Age Management