27781069_1835609823125332_579553232_n

WEIGHTgen

Testul WEIGHTGen este o analiza genetica in urma careia vei afla informatii detaliate despre parametrii tai genetici, responsabili de dezvoltarea, pozitiva sau negativa, a corpului tau. Parametrii genetici joaca un rol important in dezvoltarea obezitatii, pierderea brusca in greutate sau diverse alte afectiuni ale corpului.

Prin acest test vei descoperi informații esențiale despre tine și corpul tău și te va ajuta să-ți maximizezi performanele fizice și sportive!


Pachet Weightgen2298 RON


DESPRE WEIGHTGEN
WEIGHTGen se concentrează în analizarea părților genetice implicate în dezvoltarea excesului în greutate sau obezitate. Greutatea corpului este reprezentata de suma grăsimii corporale (țesutul adipos), a masei musculare (țesuturile conjunctive și muschii) a scheletului și a apei.
CINE ȘI CÂND AR TREBUI TESTAT?
WEIGHTGen este destinat persoanelor cu afectiuni relationate cu pierderile de greutate sau obezitate, dar si persoanelor care doresc sa previna aceste probleme. Testul va ajuta in special pentru:
– Identificarea predispozițiilor genetice;
–Alegerea activităților fizice potrivite și alegerea unui plan de nutritiv corespunzător;
– Crearea și optimizarea unui program de training efficient, personalizat conform geneticii dumneavoastră.
REZULTATE ȘI INTERPRETARE
Testul WEIGHTGen se bazeaza exclusiv pe analiză genetică efectuându-se pe bază de probă de sânge sau salivă.
– Rezultate detaliate individuale, valabile pentru întreaga viață;
– Identificarea factorilor de risc care pot duce la pierderea în greutate sau obezitate și principalele metode pentru combaterea lor într-un mod eficient;
– Recomandări personalizate de activități fizice și de nutriție.

Clinica de Age Management