28308242_1849929908359990_1858297119_n

Well-being

Testul Wellbeing este o analiză genetică în urma căreia vei afla informații detaliate despre corpul tău. Acest test genetic extins, îți va permite să previ eventualele riscuri la care corpul tău este expus: boli cardiovasculare, sănătatea pielli, controlul greutății sau accelerarea îmbătrânirii.


Pachet Well-being13,133 RON


DESPRE WELL-being
Viata moderna vine cu dezavantajele sale: lipsa timpului pentru activitățile fizice, stresul și dieta dezechilibrată, toate acestea au un impact direct asupra sănătății noastre. Testul Wellbeing îți oferă o perspectivă completă și personalizată asupra capacităților și caracteristilor corpului tău.
CINE ȘI CÂND AR TREBUI TESTAT?
Wellbeing este destinat persoanelor cu tuturor persoanelor care își doresc să aibă o viață cât mai sănătoasă și își propun să se cunoască mai bine pentru a preveni și combate eventualele probleme de sănătate. Testul te va ajuta în următoarele privințe:
– Identificarea predispozițiilor genetice
– Alegerea activităților fizice potrivite și alegerea unui plan de nutriție corespunzător
– Crearea și optimizarea unui program de training eficient, personalizat conform geneticii dumneavoastră.
REZULTATE ȘI INTERPRETARE
Testul Wellbeing se bazează exclusiv pe analiză genetică efectuându-se pe bază de probă de sânge sau salivă.
– Rezultate detaliate individuale, valabile pentru întreaga viață.
– Identificarea factorilor de risc care pot duce la probleme de sănătate (boli cardiovasculare, boli ale pielii, probleme de greutate) și principalele metode pentru combaterea lor într-un mod eficient
– Recomandări personalizate de activități fizice și de nutriție.

Clinica de Age Management