DETOXgen

capacitatea de detoxifiere
vezi detaliile

Despre DETOXgen

Toxinele, poluanții și alte substanțe xenobiotice pot intra în corp, în primul rând prin intermediul căilor cutanate, pulmonare și digestive. Aceste produse trebuie neutralizate prin mai multe procese metabolice, în special prin fazele de detoxifiere I și II înainte de a fi eliminate. Lifestyle-ul și predispoziția genetică influențează în mare măsură capacitatea organismului de a elimina aceste produse și prin urmare mai devreme sau mai târziu deficitul de detoxifiere poate sta la originea mai multor patologii.

Descarca brosura DETOXgen

Cine și când ar trebui testat?

Persoanele care reclamă o scădere a tonusului, o lipsă a energie, alergii și oboseală.

De ce DETOXgen?

DETOXgen analizează câteva variante genetice asociate cu detoxifierea numeroaselor substanțe toxice. Acesta permite identificarea substanțelor de mediu care pot fi toxice datorită persistenței lor parțiale sau totale în interiorul organismului.

Rezultate și interpretare

Raportul personalizat ia în considerare susceptibilitatea genetică și factorii non-genetici, iar recomandările individualizate permit creșterea capacității de detoxifiere pentru reducerea sau suprimarea efectelor toxice asupra sănătății pacientului.

Clinica de Age Management