EMOgen

prevenția personalizată a instabilității emoționale
vezi detaliile

Despre EMOgen

Fiecare persoană prezintă unele modele de comportament individual și reacționează diferit la mediul în care trăiește. Astfel, o persoană va fi mai mult sau mai puțin rezistentă la agresiuni externe, va dormi mai bine sau mai puțin bine, va fi activă, pasivă, anxiosă, impulsivă, etc.

EMOgen este un test genetic preventiv care analizează polimorfismele genetice legate de neurotransmițători și care pot determina tulburări de comportament social, de memorie și ale stării de spirit.

Descarca brosura EMOgen

Cine și când ar trebui testat?

Persoanele cu:

  • Tulburări de dispoziție
  • Anxietate sau impulsivitate, tulburări de somn, oboseală sau depresie
  • Tulburări de concentrare, hiperactivitate

Datorită faptului că testul EMOgen este o analiză genetică, aceasta trebuie să fie efectuată doar o singură dată în viață. Materialul de probă necesar este fie o probă de sânge fie o probă de salivă.

Rezultate și interpretare

Profilul EMOgen oferă o interpretare a variațiilor genetice și oferă recomandări individuale în ceea ce privește lifestyle-ul și dieta, cu scopul îmbunătățirii bunăstării mintale.

Raportul personalizat ia în considerare atât predispozițiile genetice, cât si alți parametri non genetici.

Recomandările personalizate de nutriție, farmacogenetică (ce tratament trebuie administrat în funcție de polimorfismul genetic) și activitate fizică, sunt făcute pe baza rezultatelor genetice precum și a informaților despre lifestyle-ul pacientului.

Clinica de Age Management