FlorVaScan

o analiză amplă a florei vaginale
vezi detaliile

Ce cuprinde această analiză?

FlorVaScan este o investigație citologică si microbio-logică cuprinzătoare efectuată pe baza analizei mole-culare a florei vaginale. Testul presupune următoarele:

  • Evaluarea microscopică a exudatului vaginal fo-losind următoarele criterii standardizate (Nu-gent Score6) și atribuirea unui nivel de puritate;
  • Analiza cantitativă de producere Lactobacili H2O2.
  • Analiza cantitativă a însoțitorilor florei bacteriene aerobe și anaerobe;
  • Detectarea acizilor nucleici de Trichomonas spp. și Gardnerella vaginalis printr-o metodă de diagnos-tic de precizie inalta (PCR-polymerase chain reacti-on), precum și a celor mai importante bacterii prin-cipale ale vaginitei bacteriene (Atopobium vaginae, Mobiluncus spp.);
  • Determinarea cantitativă, identificarea microbiolo-gică de drojdii și determinarea Lactobacili (analiza PCR și cultură);
  • Un raport detaliat care cuprinde o evaluare de an-samblu, o interpretare cuprinzătoare, un rezultat și recomandari de tratament.

Descarca brosura FlorVaScan

Când se recomandă efectuarea acestei analize?

Ca o parte din diagnosticul de îngrijire prenatala:

  • Riscul de naștere prematură poate fi redus printr-o analiză microbiologică a exudatului vaginal în timpul sarcinii. Mai mult decât atât, un screening Candida este recomandat in săptămâna 34.

Pentru un diagnostic sigur al infecțiilor vagi-nale și optimizarea opțiunilor de tratament prin identificarea agentului patogen și efectuarea testului de rezistență la tratament:

  • În primul rând, în cazul disconfortului vaginal cronic recurent, eficiența terapeutică poate fi crescută substantial cu un diagnostic microbiologic de certitudine..

Pentru diagnosticarea si prevenirea infecțiilor înainte de intervenții chirurgicale ginecologice sau introducerea unui dispozitiv intrauterin, în cazul în care nu se poate obține o sarcina precum și înainte de o reproduce-re asistată planificată.

Clinica de Age Management