PROSTATEgen

prevenția personalizată a cancerului de prostată
vezi detaliile

Despre PROSTATEgen

Cancerul de prostată tinde să apară la bărbații de peste 50 de ani. Acesta reprezintă cea mai frecventă forma de cancer la bărbați. Cancerul de prostată în cele mai multe cazuri se dezvoltă lent și fără simptome.

Profilul PROSTATEgen permite evaluarea riscului relativ al cancerului de prostată, analizând dacă o persoană prezintă una sau mai multe gene alele de risc asociate cu acest tip de cancer.

Descarca brosura PROSTATEgen

Cine și când ar trebui testat?

Bărbații cu un istoric familial al cancerului de prostată. Purtătorii genelor alele de risc detectate cu profilul PROSTATEgen prezintă un risc crescut al cancerului de prostată.

Rezultate și interpretare

Deoarece PROSTATEgen este o analiza genetică, aceasta trebuie efectuată doar o singură dată în viață. Materialele necesare pentru recoltare sunt, la alegere, o probă de sânge sau de salivă.

Recomandările personalizate de nutriție, farmacogenetica (ce tratament trebuie administrat în funcție de polimorfismul genetic) și activitate fizică, sunt făcute pe baza rezultatelor genetice precum și a informaților despre lifestyle-ul pacientului.

Clinica de Age Management