ALOPECIAgen

predispoziție pentru pierderea androgenică a părului
vezi detaliile

Despre ALOPECIAgen

Căderea părului, apare de obicei, între vârsta de 20 și 30 de ani. Primele simptome sunt subțierea și pierderea părului în zona parietală, frontală și zonele temporale. În cazul apariției alopeciei androgenice, căderea părului este ireversibilă.

Descarca brosura ALOPECIAgen

Cine și când ar trebui testat?

Bărbații și femeile cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 ani, cu istoric familial de alopecie androgenică, de preferat înainte de debutul oricărei simptomatologii.

De ce ALOPECIAgen?

Este inovator și ușor de efectuat. Prevenția este singura posibilitate de amânare sau oprire a dezvoltării premature a alopeciei androgenice. ALOPECIAgen face diferențierea între trei grupe diferite de risc ale alopeciei.

Rezultate și interpretare

Bazat pe grupa de risc și sexul pacientului, ALOPECIAgen va stabili dacă va fi benefic un tratament cu minoxidil și / sau cu finasterid. Pacientul va primi recomandări nutrigenetice (de nutriție personalizată în funcție de rezultatul testului) și de life-style, care vor contribui la prevenirea alopeciei androgenice.

Deoarece ALOPECIAgen este o analiza genetică, aceasta trebuie efectuată doar o singură dată în viață. Materialele necesare pentru recoltare sunt, la alegere, o probă de sânge sau de salivă.

Clinica de Age Management