27848005_1835559586463689_1090747185_n

FITGen

Este un set de teste genetice care descriu modul în care tu răspunzi la activitatea fizică, modul în care te refaci după efort, modul în care funcționează metabolismul mușchilor tăi și cum se dezvoltă ei. Se întocmește un program sportiv astfel încât să ai rezultate optime urmărind indicațiile din raportul acestui test. Vei primi în funcție de harta genetică indicații precise, ce tip de exerciții fizice să alegi în procesul de transformare a corpului tău și ce suplimente nutriționale trebuie să consumi zilnic pentru eficiență maximă.


Pachet Fitgen2837 RON


DESPRE FITGEN

Este demonstrat faptul că activitatea fizică este benefică pentru sănătate. Cu toate acestea, fiecare dintre noi avem capacități individuale specifice în ceea ce privește puterea, rezistența și motivația. Alegerea unui sport sau a unei activități fizice ar trebui să ia în considerare aceste capacități individuale. Testul FITgen a fost dezvoltat special pentru a îndeplini acest scop.

CINE ȘI CÂND AR TREBUI TESTAT?

FITGen este destinat atât sportivilor care doresc să afle cum își pot îmbunătăți performanțele cât și persoanelor care doresc să afle mai multe despre:

– Predispozițiile genetice

– Alegerea activităților fizice potrivite

– Crearea și optimizarea unui program de training eficient.

REZULTATE ȘI INTERPRETARE

Testul FITGen se bazează exclusiv pe analiza genetică, efectuându-se pe bază de probă de sânge sau salivă.

– Rezultate detaliate individuale, valabile pentru întreaga viață.

– Recomandări personalizate de activități fizice, de nutriție și farmacogenetice făcute pe baza rezultatelor genetice și a stilului de viață a pacientului

Clinica de Age Management