28308242_1849929908359990_1858297119_n

BUCCOgen

Testul BucoScreen este o analiză genetică care îți permite să descoperi detalii despre predispozițiile genetice legate de afecțiuni ale cavității bucale.


Pachet BUCCOgen 921 RON


DESPRE BUCCOGEN
Parodontopatia este cauzată în principal de bacterii anaerobe și este influențată de factori genetici. Identificarea acestor bacterii și evaluarea predispoziției genetice asupra producției de cytokine sunt pași importanți în prevenirea eventualelor probleme.
CINE ȘI CÂND AR TREBUI TESTAT?
Testul Buccogen este recomandat următoarelor categorii de persoane: – Persoane care își doresc să prevină sau să trateze paradontopatia (la copii, severă generalizată sau refractară); – Persoane cu probleme legate de infecții parodontale; – Persoanelor care au în vedere efectuarea unui implant dentar.
REZULTATE ȘI INTERPRETARE
Testul Buccogen se bazează exclusiv pe analiză genetică efectuându-se pe baza de probă de sânge sau salivă. – Rezultate detaliate individuale, valabile pentru întreaga viață; – Identificarea predispozțtiilor genetice care pot duce la paradontopatie sau infecții parodontale; – Metode personalizate de preventive și tratament.

Clinica de Age Management