LIPIDgen-Inside

LIPIDgen

Testul LipidGen este o analiă genetică, care oferă informații detaliate cu privire la eventuale tulburări ale metabolismului lipidic, precum ateroscleroza (afecțiune ale arterelor mijlocii și mari care pot duce la apariția bolilor cardiace ischemice).


Pachet Lipidgen 2467 RON


DESPRE LIPIDGEN
LipidGen analizează mai multe polimorfisme genetice a căror implicare este cunoscută în apariția tipului III de hipercolesterolemie și în dezvoltarea aterosclerozei. Ateroscleroza este o boală cronică, progresivă și datorată multor factori care se dezvoltă lent în timpul decenilor de aceea poate fi asimptomatică pe o perioadă îndelungată. Ateroscleroza fiind o boală tăcută, complicațiile ei se pot instala brusc și pot fi letale în multe cazuri. Arterele implicate sunt în primul rând arterele coronare ce irigă inima, apoi arterele cerebrale care irigă creierul și arterele mari ce irigă picioarele (arteria iliacă, artera femurală).
CINE ȘI CÂND AR TREBUI TESTAT?
LipidGen este un test genetic potrivit pentru persoanele suspecte de probleme vasculare, boli cardiace sau cu antecendete relaționate cu ateroscleroza. Acest test îți va oferi recomandări personalizate bazate pe analiza predispozițiilor genetice și un plan de prevenție corespunzător.
REZULTATE ȘI INTERPRETARE
Testul LipidGen se bazează exclusiv pe analiză genetică efectuandu-se pe bază de probă de sânge sau salivă.
– Rezultate detaliate individuale, valabile pentru întreaga viață;
– Recomandări personalizate de prevenție;
– Informații detaliate cu privire la orice variație genetica relevantă;
– Recomandări de tratament personalizate.

Clinica de Age Management