27781069_1835609823125332_579553232_n

WEIGHTgen

Testul WEIGHTGen îți analizează harta genetică și îți indică care este cea mai potrivită dietă pentru tine; ce anume trebuie sa mănânci, ce anume trebuie să eviți, ce suplimente nutritive și în ce cantități sau doze exacte, astfel încât să-ți modifici corpul așa cum îți dorești.

În plus făcând acest test nu mai ai nevoie să mergi la nutriționist, întrucăt raportul complet îți spune exact ce să faci în funcție de codul tău genetic.


Pachet Weightgen2466 RON


DESPRE WEIGHTGEN
WEIGHTGen se concentrează în analizarea părților genetice implicate în dezvoltarea excesului în greutate sau obezitate. Greutatea corpului este reprezentată de suma grăsimii corporale (țesutul adipos), a masei musculare (țesuturile conjunctive și mușchii) a scheletului și a apei.
CINE ȘI CÂND AR TREBUI TESTAT?
WEIGHTGen este destinat persoanelor cu afecțiuni relaționate cu greutatea corporală sau obezitatea, dar și persoanelor care doresc să prevină aceste probleme. Testul vă ajută în special pentru:
– Identificarea predispozițiilor genetice;
–Alegerea activităților fizice potrivite și alegerea unui plan nutritiv corespunzător;
– Crearea și optimizarea unui program de training eficient, personalizat conform geneticii dumneavoastră.
REZULTATE ȘI INTERPRETARE
Testul WEIGHTGen se bazează exclusiv pe analiză genetică efectuându-se pe bază de probă de sânge sau salivă.
– Rezultate detaliate individuale, valabile pentru întreaga viață;
– Identificarea factorilor de risc care pot duce la pierderea în greutate sau obezitate și principalele metode pentru combaterea lor într-un mod eficient;
– Recomandări personalizate de activități fizice și de nutriție.

Clinica de Age Management