28308242_1849929908359990_1858297119_n

Well-being

Ne aduce informații esențiale despre unicitatea ta din punct de vedere al pielii, părului, aparatului cardiovascular, al inimii și a vaselor de sânge, al digestiei, al modului in care absorbi anumite alimente, cum funcționează metabolismul tău, cum și cât de repede te saturi, cât de ușor sau greu acumulezi grasimea, cum funcționează mușchii tăi, metabolismul tău și in ce mod personalizat răspunzi la activitatea fizică; ce anume îi face bine organismului tău din punct de vedere nutrițional și ce anume îi face rău.

Acest test genetic îți oferă un raport complet asupra tuturor lucrurilor care s-ar putea întâmpla intr-un interval apropiat sau îndepartat cu sănătatea ta, adică la ce boli ești predispus genetic și ce măsuri personalizate să iei, ce ajustări alimentare sau mici suplimente nutritive, ce să faci ca să ți se regenereareze organismul, să devină mai tânăr și mai plin de energie și să arate mai bine ferindu-te astfel de bolile care ar putea apărea.
Un raport despre corpul tău cu toate deficitele și cu toate lucrurile pozitive pe care le are dar si o soluție completă pentru a folosi avantajele din codul genetic și inhiba deficitele genetice astfel încât să ai o sănătate perfectă.
Raportul are toate informațiile necesare interpretate de medic și nu ai nevoie de consulturi suplimentare.


Pachet Well-being14,096 RON


DESPRE WELL-being
Viata modernă vine cu dezavantajele sale: lipsa timpului pentru activitățile fizice, stresul și dieta dezechilibrată, toate acestea au un impact direct asupra sănătății noastre. Testul Wellbeing îți oferă o perspectivă completă și personalizată asupra capacităților și caracteristicilor corpului tău.
CINE ȘI CÂND AR TREBUI TESTAT?
Wellbeing este destinat tuturor persoanelor care își doresc să aibă o viață cât mai sănătoasă și își propun să se cunoască cât mai bine pentru a preveni și combate eventualele probleme de sănătate. Testul te va ajuta în următoarele privințe:
– Identificarea predispozițiilor genetice
– Alegerea activităților fizice potrivite și alegerea unui plan de nutriție corespunzător
– Crearea și optimizarea unui program de training eficient, personalizat conform geneticii dumneavoastră.
REZULTATE ȘI INTERPRETARE
Testul Wellbeing se bazează exclusiv pe analiză genetică efectuându-se pe bază de probă de sânge sau salivă.
– Rezultate detaliate individuale, valabile pentru întreaga viață.
– Identificarea factorilor de risc care pot duce la probleme de sănătate (boli cardiovasculare, boli ale pielii, probleme de greutate) și principalele metode pentru combaterea lor într-un mod eficient
– Recomandări personalizate de activități fizice și de nutriție.

Clinica de Age Management