WEIGHTgen

controlul greutății
vezi detaliile

Despre WEIGHTgen

Greutatea corpului este reprezentată de suma grăsimii corporale (țesutul adipos), a masei musculare (țesuturile conjunctive și mușchii), a scheletului și apei. Vârsta, nutriția, activitatea fizică, hormonii și diferitele boli, au un impact direct imediat sau progresiv asupra greutății corpului nostru. De asemenea, parametrii genetici joacă un rol în dezvoltarea obezității sau în pierderea bruscă în greutate. Alegerea lifestyle-ului poate afecta aceste evoluții.

Descarca brosura WEIGHTgen

Cine și când ar trebui testat?

Oricine dorește să își optimizeze greutatea corporală.

De ce WEIGHTgen?

Este ușor de efectuat și inovator. WEIGHTgen se concentrează asupra parametrilor genetici implicați în dezvoltarea excesului de greutate și obezitate precum și interacțiunile lor cu lifestyle-ul nostru. Sunt analizate de asemenea polimorfisme genetice implicate în inflamație, consumul de energie, apetit, adipogeneză, metabolismul lipidelor și antropometrie.

Rezultate și interpretare

Rezultatele sunt interpretate și însoțite de recomandări specifice pentru a optimiza greutatea corporală. Recomandările personalizate de nutriție și lifestyle sunt furnizate pentru controlul greutății și prevenirea pierderilor în greutate. Deoarece WEIGHTgen este o analiză genetică, aceasta trebuie efectuată doar o singură dată în viață. Materialele necesare pentru recol- tare sunt, la alegere, o probă de sânge sau de salivă.

Clinica de Age Management