FITgen

profil special pentru activitatea fizică
vezi detaliile

Despre FITgen

Nu mai este nevoie să se dovedească faptul că activitatea fizică este benefică pentru sănătate. Cu toate acestea, indivizii au propriile capacități în ceea ce privește puterea, rezistența și motivația. Alegerea unui sport sau a unei activități fizice ar trebui să ia în considerare aceste capacități individuale. Testul FITgen a fost dezvoltat special pentru a îndeplini acest scop.

Descarca brosura FITgen

Cine și când ar trebui testat?

Ar trebui testate persoanele care doresc să înceapă sau cei care trebuie să practice o activitate fizică precum sportivii, care sunt dornici să-și optimizeze performanțele.

Datorită faptului că Testul FITgen este o analiză genetică, aceasta trebuie să fie efectuată doar o singură dată în viață. Materialul de probă necesar este fie o probă de sânge fie o probă de salivă.

Rezultate și interpretare

Testul FITgen permite alegerea celei mai potrivite activități fizice pentru o persoană, în funcție de potențialul său genetic și lifestyle. Rezultatele oferă doar informații detaliate despre capacitățile inimii și ale plămânilor, de recuperare, precum și motivația de a exersa / a face sport. Raportul personalizat ia în considerare atât predispozițiile genetice, cât si alți parametri non genetici.

Recomandările personalizate de nutriție, farmacogenetică (ce tratament trebuie administrat în funcție de polimorfismul genetic) și activitate fizică, sunt făcute pe baza rezultatelor genetice precum și a informaților despre lifestyle-ul pacientului.

Clinica de Age Management