Programe Age Management

program de tratament integrat

vezi detaliile

Despre medicina integrativa

De multe ori se poate intampla ca medicatia prescrisa de un medic specialist sa interactioneze cu alte tratamente (recomandate de alti medici specialisti) sau cu alte afectiuni pe care le aveti. Interactiunile medicamentoase pot naste complicatii severe si uneori chiar fatale.

Propunem o abordare diagnostica si terapeutica in mod integrat prin formarea unei echipe din cei mai performanti medici specialisti.

Orice organ si sistem face parte dintr-un ansamblu functional, iar un dezechilibru sau o boala intr-un loc are repercusiuni la distanta sau chiar in tot corpul, astfel echilibrarea mecanismelor fiziologice naturale se va face moduland aceste interactiuni.

Organismul va fi privit ca un tot, astfel incat terapia finala pe care trebuie sa o urmati sa fie decisa in comisie pluridisciplinara tinand cont de toate aspectele nevoilor dumneavoastra.

Acelasi lucru este valabil si in cazul in care pacientii isi administreaza singuri suplimente nutritive fara a cunoaste pe deplin efectele lor, interactiunile dintre ele si eventualele interactiuni cu tratamentele de fond. In unele cazuri suplimentele respective nu aduc nici un beneficiu corpului, iar in alte cazuri dozele inadecvate si gradul de absorbtie redus fac administarea inutila, alteori inhiba sau accelereaza absorbtia unor medicamente sau a altor suplimente sau intereactionand cu acestea pot provoca dezechilibre cu impact serios asupra sanatatii.

Cu programul de tratament al bolilor active veti beneficia de:

  • tratamentul afectiunilor prezente si monitorizarea evolutiei acestora
  • preventia afectiunilor pentru care aveti predispozitie
  • elaborarea periodica a unui plan de investigare individualizat particularizat pentru problemele dumneavoastra pentru un diagnostic si monitorizare aprofundate
  • interpretarea tuturor rezultatelor in comisie interdisciplinara folosind principiile integrative de performanta in medicina moderna, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un diagnostic corect si de decizii terapeutice holistice

Desfasurarea programului

Dorim sa va oferim cel mai mare grad de personalizare a terapiei. Pentru acest lucru, inainte de inceperea programului trebuie sa cunoastem particularitatile organismului dumneavoastra prin elaborarea unui plan de investigare individualizat in functie de problemele dumneavoastra si de istoricul medical, menit sa depisteze afectiunile curente, trendul de aparitie al altor afectiuni in perioada imediata sau indepartata precum si predispozitia dumneavoastra pentru anumite afectiuni identificand dezechilibre discrete care apar cu mult timp inaintea aparitiei bolilor sau mergand pana la analiza codului genetic.

Astfel, vom sti exact cum putem actiona pentru a va pozitiona in afara zonei de risc pentru boala si cresterea sperantei de viata.

Clinica de Age Management